Het is nu tijd.

Na discussies en feedback van mensen en dierbare vrienden heb ik nu de stap genomen om door te zetten met mijn visie.

Vanaf 1 April heb ik voor mezelf de gelegenheid gecreeerd om al mijn tijd vrij te maken voor het uitwerken van mijn visie. Geen baan of werk dat tijd van mij vraagt. Het is nu tijd om te studeren , lezen and praten over mijn ideeen in breder perspectief en groter gezichtsveld.

Hierbij wil ik graag mijn vrienden Martin , Tania , Dorien en Maarten bedanken voor het delen van hun gedachten en steun in mijn eerste stappen op deze weg. Een weg om deze wereld meer sociaal en humaan te maken. Een betere wereld dan jij je waarschijnlijk kunt voorstellen.

Het gaat een avontuur worden en ik wil iedereen graag uitnodigen om mij te vergezellen in dit avontuur. Onthoud dat een persoon niet echt de wereld kan veranderen. Maar zijn ideeen wel.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.