Reflectie en tijd

Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste post. Ik heb veel gelezen , nagedacht en ook gereisd. Een goede en mooie tijd om mijn ideeen te laten groeien , te delen en ontwikkelen.

Ik ben in Azie geweest en heb de kans gehad om te zien hoe de mensen daar echt leven en werken. Wat zijn de zaken die hun beweegt. Zijn ze gelukkig? Kunnen ze zich voorzien in hun behoefte? Al dat soort onderwerpen. Landen bezocht zoals Thailand , Laos , Vietnam en Cambodja. Gesproken met een heleboel mensen en over mijn ideeen gediscussieerd.

Ik heb dus de tijd genomen voor reflectie en het is nu tijd om mijn ideeen te delen en bekend te maken in de wereld op een intensievere manier. Zo dat iedereen die kennis kan opdoen. Je meer open en vrij kunt denken over alles. Weet dat er een alternatief is voor de huidige situatie en een manier om het te veranderen. Niet zoals Obama maar een echte.

Open je gedachten , denk na en je zult zien.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.