Donaties , het maken ervan.

Er zijn zojuist wat details toegevoegd in de sidebar. Zodat jullie eventueel een donatie kunnen doen. Als jullie deze website , onze stichting en haar perspectieven op deze wereld kunnen waarderen natuurlijk. Het zou aardig zijn als we kunnen doorgaan in onze strijd om van deze wereld een betere plek te maken.

Er is alleen de informatie van onze bankrekening nummer. Je moet dus wel enige moeite doen om ons die donatie bij ons te krijgen. Er is geen fraaie pop-up button. Geen keuze’s in de vele manieren van betalen zoals paypall , ideal of iets dergelijks. Geen snelle manier zodat je vinger sneller is als je gedachte. Het heeft echt even tijd nodig en je kunt je dus nog bedenken.

Is dit een goede keuze? Ik denk van wel. Er is niets schadelijker dan je geld aan de verkeerde zaken te besteden. Het zou besteed moeten worden aan zaken die waardevol zijn en echt een verschil kunnen maken. Maar als je geld geeft moet je het ook echt aan die zaak alleen geven.

Laat me dit een beetje verduidelijken met een klein voorbeeldje. Als je een straat muzikant een euro wilt geven. Dan kun je het in zijn bakje gooi of hand drukken.

Maar als je een elektronische button gebruikt krijgt hij maar 75 cent. De rest gaat naar het bedrijf die de elektronische button verstrekt. Elke keer en iedere keer weer. Dat is een leuke business. Dit geld voor alle donaties die op die manier gebeuren.

Wat is hun echte toegevoegde waarde? Ik denk niet dat dat heel veel is. Naar mijn mening lijkt het op legale diefstal in kleine bedragen. Keer op keer.
Dit is dus de reden waarom wij iets dergelijks niet gebruiken.

Misschien een leuke overweging voor al die andere ngo’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.