Citizen’s Island , een nieuwe en unieke schat voor ieder individu.

Stel je voor. Een wereld van allemaal eilandjes. Niet zoals de continenten. maar ieder zijn eigen eiland.

Een plek die helemaal van hem is. Niet van een overheid of een multinational. Zijn digitale leven met al zijn bewegingen helemaal vrij en persoonlijk.

Alles in zijn eigen beheer. Geen rechten voorbehouden aan iemand anders. Absolute en echte vrijheid. Een illusie? Een paradijs? Nee hoor. Het kan allemaal heel snel een echte en eerlijke vrijheid worden.

Een weg naar zelfbeschikking . Zonder afhankelijk te zijn van een overheid of multinational. Een manier om alle mensen weer centraal te stellen.

Op dit moment is het zo dat persoonlijke zaken en bewegingen weggegeven worden aan grote bedrijven als Facebook , Google en Amazon. Er zijn nog nog vele meer waarvan je de cookies accepteert.

Er is ( binnenkort ) een andere manier. Een manier waarbij je bewegingen privé zijn. Al jouw data in je eigen en veilige omgeving. Alles is in je eigen beheer. Je kunt je data ter beschikking stellen van anderen. Op jouw voorwaarden. Dus ook tegen betaling.

Het is dus niet meer zo dat Mark Zuckerberg , Larry Page , Sergey Brin en Jeff Bezos geld verdienen aan de verkoop van jouw interesses en bewegingen op internet. Dat is namelijk allemaal van jou als je gebruik gaat maken van Citizen’s Island. Al die miljarden die zij nu allemaal binnen slepen zonder er recht op te hebben houden we dan voor onszelf. Om te gebruiken zoals wij dat willen.

We kunnen er een passief inkomen mee verdienen. De data industrie is de snelst groeiende markt trouwens. Je kunt het een basis inkomen noemen. Wat jij wilt. Bedrijven zullen geïnteresseerd zijn in je data. Maar niet in alleen in je data.

Bedrijven zijn ook amechtig op zoek naar een eerlijke plaats waar beoordelingen niet gekocht kunnen worden. Waar iedere review eerlijk en oprecht is. Klanten die zich in de buurt bevinden. Een eerlijke manier van handelen waarderen. Een Company Island dat zich bevindt in de wereld van al die Citizen’s Islands en op basis van hun waarderingen een mooie plaats in die wereld veroveren of niet.

Het landschap zal gaan veranderen. Je digitale wereld is helemaal veilig Facebook , Google , Amazon en dergelijke bedrijven zullen zich moeten aanpassen. Of de klant, lees jij , is koning of ze verdwijnen en er komen alternatieven.

Maar één ding is zeker jij , als individu , komt weer centraal te staan. Je vraag is nu waarschijnlijk: Is dat allemaal gratis? Bijna , we kunnen dat allemaal mogelijk maken tegen minimale kosten. Een fractie van de kosten die de banken rekenen voor je betalingsverkeer.

Daar staat tegenover dat je een mooie vorm van passief inkomen kunt genereren en je je op een eerlijke en veilige manier kunt begeven in de digitale wereld. Dit alles via je eigen en overal benaderbare Citizen’s Island.

Het is hoog tijd dat we zelf weer in controle komen.

Wij kunnen dat via Citizen’s Island voor jullie bewerkstelligen. Zie de website: www.citizensisland.com en geef je steun.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.