Coronalution , naar een andere eerlijke natuurlijke oplossing.

Volgens mij moeten we even terug naar de basis in deze gekte. Dat betekent we terug moeten naar waar de echte ziekte bestrijding plaats vindt. Dat is het menselijke lichaam en haar immuunsysteem. Het persoonlijke en beste ziekenhuis dat er is en er ooit zal zijn.

Niet dat de doctoren en ziekenhuizen dat expliciet gaan zeggen. Dat zou hen immers overbodig maken en zonder werk is er geen brood. Natuurlijk is het niet zo zwart wit als ik nu zeg. Maar dat is bijvoorbeeld vaccineren ook niet.

Vaccineren is niet het enige middel in de Corona situatie. Het zorgt er namelijk voor dat het immuunsysteem aan het werk gezet wordt om zijn werk te doen wat het van nature met ieder virus doet. De claim is dat het vaccin je niet ziek maakt maar wel je weerstand tegen Corona laat opbouwen.

Maar ieder vaccin heeft bijwerkingen en bestrijd een bepaalde variant van het Corona virus. Dus je zult regelmatig en wellicht vaak een nieuwe vaccinatie moeten ophalen. Logistiek en economisch een zware en dure opgave waarbij je verplicht bent om isolatie maatregelen moet blijven handhaven. Dus ook een continue manier van vrijheidsberoving handhaven.

Door economisch inzicht hebben we de capaciteit van de gezondheidszorg op een minimale norm gezet. Dat is een keuze van de overheid. Echter, brengt het nu wel mensen als Diederik Gommers en Ernst Kuipers in terechte paniek en de gezondheid van veel mensen in de problemen.

Dat brengt me na een redelijk lang intro naar de titel van dit artikel. Een andere eerlijke natuurlijke oplossing. Die oplossing is redelijk simpel en voor iedereen redelijk makkelijk uit te voeren. En als de nood echt zo hoog is als Diederik Gommers en Ernst Kuipers aangeven bevreemdend dat het nog niet uitgevoerd is.

Tijdens de eerste uitbraak was het nog niet geheel duidelijk wat het verloop was en welke middelen een positief effect zouden hebben. Maar dat is er nu wel, zoals Diederik en verschillende artsen als hebben gemeld, en met vrij simpel verkrijgbare vitaminen en mineralen kunnen we het immuunsysteem versterken. En ziekte gevallen drastisch verminderen.

Dat hier nog geen landelijke campagne voor is gemaakt door de overheid voor de uitbraak van de tweede golf is een menselijke schande van je welste.

Wel klagen over de grote aantallen pati├źnten die zorg nodig hebben maar niet preventief optreden. Erger nog is mensen gewoon laten wachten tot er testen beschikbaar zijn. En wat was het advies na een positieve test. Thuis blijven tot de verschijnselen voorbij zijn met daarboven op het aantal quarantaine dagen. Preventieve zorg om verergering te voorkomen wordt niet geboden.

Het lijkt erop dat willens en weten de sluizen naar het ziekenhuis zijn open gezet. En het RIVM, Diederik en Ernst hebben daar geen aandacht aan gegeven. Was er dan geen probleem?

Je verwacht het niet maar ik moest me echt even in de ogen wrijven. Arjan in Verwonderland zeg maar. Er gaan miljarden naar de farmaceutische industrie die vaccinfabrieken uit de grond stampen en onze eigen immuunsysteem worden over het hoofd gezien. Het is ook nog een systeem die iedere vorm en variant van een virus gewend is om te bestrijden mits in goede conditie gehouden.

Het versterken en ondersteunen van ieder zijn immuunsysteem is dan ook het belangrijkste om zo snel mogelijk alsnog uit voeren. Als er dan nog mensen zijn waar hun immuunsysteem het niet aankan zijn er nog middelen als ivermectine die kunnen helpen.

Het vaccin is hooguit handig om de ouderen en zwakkeren in de samenleving te beschermen. De gehele bevolking keer op keer te vaccineren is buiten proportioneel en onnodig.

De strategie die we zouden moeten overdenken is die van een gerichte voorlichting om het immuunsysteem te versterken voor iedereen. De ouderen / zwakkeren / welwillenden op hun wens te vaccineren en vervolgens die Corona golf zo snel mogelijk volledig over ons heen laten komen. De Coronalution.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.