Politieke lijsttrekkers.

Wopke Hoekstra, hij heeft als motto dat iedereen kansen krijgt om van een dubbeltje een kwartje worden. Hij kreeg tegen gas van Natasha Harlequin in het programma De Vooravond. Terecht, verantwoordelijk zijn voor etnische profilatie bij de toeslagen en dan een dergelijke houding.

Mohammed scoort gewoon slechter dan Geert Jan. Wat Wopke ook niet zegt, is dat er niet te veel kwartjes kunnen zijn. Daarom zorgen de volwassen kwartjes ervoor dat de kinderen van die kwartjes ook kwartjes blijven. Dubbeltjes blijven nog even dubbeltjes maar worden straks stuivers. Als je een goede positie hebt verworven dan moet je die gewoon vasthouden. En dat beseft hij zich recentelijk terdege.

Pieter Omtzigt via een rare wissel toch te passeren als lijsttrekker kan alleen door een indringend advies van belanghebbenden te verklaren zijn. Gaan schaatsen met Sven Kramer is niet scheef maar bedacht om aandacht te krijgen. En gewoon sorry zeggen. Doe gewoon wat Mark ook doet. Get Into The spotlight Wopke. Maar moet ik dan liegen zegt Wopke. Ja Wopke dat moet je. Je zit in de politiek for crying out loud. Promise them the world and give them shit. You will get rich.

En dan schudden ze elkaars hand. Een dergelijk verhaal valt voor alle belangrijke politici te schrijven. Soms moet je een verhaal persoonlijk maken. Bij deze dus.

En ja, stemmen op 17 maart hoeft niet. Tenzij je wilt dat ze gewoon doorgaan.

One thought on “Politieke lijsttrekkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.